Aslı Enver’den kızına: “Bu şarkı benden sana canım kızım”


Aslı Enver, geçtiğimiz yıllarda sürpriz bir şekilde Berkin Gökbudak ile evlendi. Çift, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etti ve sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Aslı Enver ve Berkin Gökbudak’ın mutlu evliliği, sosyal medyada sıkça konuşulan ve takip edilen bir ilişki oldu.

KIZLARI ELAY’IN DOĞUMU

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak’ın kızı Elay, 2023 yılında dünyaya geldi. Aslı Enver, hamileliği ve annelik süreci boyunca duygusal anlarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmaya devam etti.

İLK YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI

Aslı Enver, kızı Elay’ın ilk yaş gününü duygusal bir mesajla kutladı. Enver’in paylaştığı fotoğraf ve videolar, kısa sürede büyük ilgi gördü ve binlerce beğeni aldı. Ünlü oyuncu, kızının doğumuyla birlikte geçen bir yılı, hayatının en hızlı, en yavaş, en heyecanlı, en yorucu, en endişeli ama aynı zamanda en mutlu yılı olarak nitelendirdi.

ASLI ENVER’İN MESAJI

Aslı Enver, Instagram hesabından paylaştığı notta şunları söyledi: “Bu şarkı benden sana canım kızım iyi ki geldin. Hep dediler ki zaman çok hızlı geçecek tadını çıkar, haklılarmış. Hayatımın en hızlı, yavaş, heyecanlı, yorucu, endişeli ama en mutlu 1 senesi… Elay 1 yaşında.”

Aslı Enver’in bu duygusal paylaşımı, hem hayranları hem de takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Elay’ın doğum günü kutlamasına sosyal medyada bir çok kişi yorum yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir